perjantai 8. tammikuuta 2010

Onnea 30-vuotiaalle!!




Tässä kakku uuden vuoden syntymäpäiväsankarille. Sain kakkuun idean tv-sarjasta Walker, Texasista, jota synttärisankari on viime aikoina kovasti katsellut. - Ja onhan hän fanittanut pitkään myös Tex Willeriä, Texas Ranger hänkin :)
Kakku kuvastaa siis Rangerin tähteä, jota kiertää "sarjanumerona" syntymäpäivä ja 30-vuotispäivän päivämäärä. Alhaalla oli vielä synttärisankarin nimi (joka ei kylläkään enää näy kuvassa...).

Ainoa moka kakunteossa oli, että marsipaani jotenkin vetistyi sen alla olleesta vaniljakreemistä. Musta väriaine tarttui kreemiin ja marsipaanin alta alkoi valua mustaa nestettä. Iltaan mennessä kakku oli aika vetisen näköinen. Tästä lähtien käytän marsipaanin alle siis ainoastaan voikreemejä...

Täytteeksi tein geishatäytteen, joka oli kyllä hyvää, mutta olisi vaatinut kaverikseen jotain muutakin - ehkä jopa jonkin hillon tai marmeladin.

Kaikesta huolimatta kakku oli hyvää ja kelpasi myös syntymäpäiväsankarille, joka ei omien sanojensa mukaan edelleenkään pidä makeasta... ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti